Baltic environment, food and health:
from habits to awareness.

Publikatsioonid

Eesti keeles

 

Brošüür pdf Keskkond taldrikul (.pdf 2,6Mb). Organisatsioon Martad (Soome), 2013.


pdf Ketšupi olelusring (.pdf 0,7Mb). Siret Talve, Tartu Ülikooli loodusmuuseum, 2012.

 

pdf Valitud saasteainete ülevaade (.pdf 0,8Mb). Päivi Munne, Soome Keskkonnainstituut (SYKE), 2012.

 

Inglise keeles

 

pdf "Foodplate" web application for healthy and environmentally-friendly eating. Final scenario report. (.pdf 3,7Mb). Virpi Vorne, Yrjö Virtanen, Marja-Liisa Vieraankivi, Sirpa Kurppa ja Matti Verta, 2014.

 

Poster pdf "What to eat? The Relationship Between Food Quality, Human Health and Environmental Impacts" (.pdf 6,2Mb). Tuomas Mattila, Päivi Munne, Petri Porvari, Matti Verta, Lauri Äystö, Juha Grönroos, Soome Keskkonnainstituut (SYKE), 2013.

 

Brošüür pdf The Environment on a Platter (.pdf 2,6Mb). Organisatsioon Martad (Soome), 2013.


pdf Selection of the main contaminant exposure pathways (.pdf 1,1Mb). Päivi Munne ja Matti Verta, Soome Keskkonnainstituut (SYKE), 20.03.2013.

 

pdf Summary of the selected contaminants (.pdf 0,2Mb). Päivi Munne ja Matti Verta, Soome Keskkonnainstituut (SYKE), 20.03.2013.

 

pdf FOODWEB Consumers Awareness Study report II. Estonia. Finland. Latvia (.pdf 2,7Mb). Koostanud Triin Esko, teaduskeksus AHHAA, 2012.

 

Teostatavusuuring pdf MTT Report 34. The Baltic environment, food and health: from habits to awareness (.pdf 4,0Mb). Virpi Vorne ja Lila Patrikainen (toim.), Soome Põllumajandusuuringute Keskus, 2011.

 

Kommenteeritud kokkuvõte pdf MTT Report 34. The Baltic environment, food and health: from habits to awareness. Executive summary (.pdf 1,6Mb). Virpi Vorne ja Lila Patrikainen (toim.), Soome Põllumajandusuuringute Keskus, 2011.

Publikatsioonid